Rekreacija.org

O nama


Dobrodošli na portal Rekreacija.org, servis za sportsko-rekreativne sadržaje u Republici Srbiji. Portal je plod mladih i kreativnih ljudi koji su svojim radom i znanjem stvorili jedinstvenu bazu koja obuhvata sve sportove i sportske klubove u celoj zemlji, s osnovnom namerom promovisanja sporta i podsticanja što većeg broja građana na aktivniji i zdraviji način života.

Naša namera je da prezentacijom različitih sportsko-rekreativnih sadržaja i informisanjem o njihovoj dostupnosti, olakšamo Vašu potragu za rekreativnim centrima koji će odgovarati Vašim sklonostima i trenutnim potrebama.

Pružamo korisne informacije za sve dobne i društvene grupe, upoznajemo Vas sa sportovima, klubovima i sportskom opremom, njihovom atraktivnošću, uslugom i  sa njihovim kvalitetom, uz napomenu da smo informacije o sportsko-rekreativnim centrima dopunili sportskim udruženjima i društvima, te prodavnicama sportske opreme kao i prodavnicama sa sportskom ishranm i napitcima.

Fizičku aktivnost smo približili osobama sa invaliditetom i starijim osobama, a posebno pripadnicama nežnijeg pola, kojima se u pojedinim centrima pruža mogućnost vežbanja i u danima trudnoće. Za naše najmlađe nismo postavljali posebnu pretragu, jer nema kluba ili centra u kojima nisu i više nego dobrodošli. Naravno, izuzetak su pojedini ekstremni sportovi.
Na ovaj način osigurali smo dostupnost fizičke aktivnosti svim rekreativcima, sportistima i onima koji to žele postati, nezavisno o njihovim mogućnostima, znanju i eventualnim ograničenjima.

Objavljivanjem Rekreacije.org zajedno kreiramo jedinstvenu bazu svih informacija vezanih za  jedno od najvažnijih segmenata  svakodnevnog života, a s porastom količine i kvaliteta sadržaja postaje nezaobilazno mesto kada je bilo koja fizička aktivnost u pitanju.

 

+ Pogledaj kompletnu listu sportova
 1. Tema broja:

  Kapuera

 2. Stručni članak:

  Istorijat kapuere

 3. Kapuera u Srbiji:

  Promocija veštine već 15 godina

Rekreacija.org Vesti

 1. ZAVRŠENA 11. SPORTSKA OLIMPIJADA RADNIKA VOJVODINE U SRBOBRANU
 2. BEČEJ-NOVI BEČEJ DOMAĆIN 12. SPORTSKE OLIMPIJADE RADNIKA VOJVODINE 2019. GODINE
 3. OTVORENA 11. SORV U SRBOBRANU
 4. Takmičari danas počeli sa pripremama za 11. SORV u Srbobranu
 5. Ivana Jandrić donela Srbiji osmo zlato u Bakuu
 6. DALMA BENEDEK RUŽIČIĆ I MILICA STAROVIĆ ŠAMPIONKE EVROPSKIH IGARA
 7. Nikola Grbić: Žao mi je što sa Vošom nisam igrao u Evropi
 8. POZNAT RASPORED I TAKMIČARI ZA 11. SORV
 9. Najzdravija moguća fizička aktivnost: Plivanje podmlađuje celo telo
 10. Miroslav Kopanja novi predsednik Šahovskog saveza Srbije