Rekreacija.org

Uslovi korišćenja


Opšti uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja odnose se na kompletni sadržaj portala Rekreacija.org i podležu dole navedenim pravilima.

Korisnici su dužni redovno da čitaju uslove korišćenja, te se smatra da su pri korišćenju sadržaja saglasni i u svakom trenutku upoznati s aktuelnim uslovima  portala Rekreacija.org.

Rekreacija.org portal

Portal Rekreacija.org (u daljem tekstu: Rekreacija) je  u vlasništvu Network media doo, koji posetiocima u dobroj nameri osigurava korišćenje sadržaja. Svim posetiocima dozvoljeno je besplatno korišćenje sadržaja Rekreacije ukoliko ne krše uslove  korišćenja.
Rekreacija sve sadržaje objavljuje u dobroj nameri, te ih koristite na sopstvenu odgovornost i Rekreacija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Autorska prava

Rekreacija polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, slikovne, audio materijale, programerski kod i baze podataka) i nije ih dozvoljeno kopirati, reprodukovati ili koristiti u bilo koje komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja. Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela Rekreacije smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Rekreacija se izuzima od odgovornosti i/ili učestvovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na portalu.

Zaštita privatnosti

Pri korišćeenju portala, dužni ste osigurati potpunost, istinitost i tačnost podataka koje dajete.
Rekreacija poštuje privatnost posetioca te će prikupljati podatke o identitetu osoba (ime, prezime, adresa, broj telefona ili e-mail) samo kada su ustupljeni dobrovoljno i koristiti ćemo ih kako bi udovoljili vašim zahtevima za informacijama. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše lične podatke koristiti kako bi stupili u kontakt s vama. Rekreacija izričito izjavljuje da neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim navedenog, koristiti vaše lične podatke niti ih prenositi trećoj strani baz vašeg odobrenja. Korišćenjem rubrike Oglasi saglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupne na uvid svima koji su za njih zainteresovani, u skladu sa pravilima Rekreacije.

Isključenje iz uporabe portala

Rekreacija zadržava pravo isključiti iz daljnje uporabe portala onog korisnika koji na bilo koji način krši uslove korišćenja, ometa rad portala ili na bilo koji način vređa prava korisnika i oglašivača. Isto tako, Rekreacija zadržava pravo isključenja korisnika koji zloupotrebljava objavljene podatke ili na bilo koji način neovlašćeno koristi Rekreaciju.

Obavezujete se da nećete:

 • koristiti komunikacijske servise za bilo koji oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja, kao i junk maila, spama, lančanih pisama i piramidalnih šema.
 • ugrožavati, vređati, maltretirati, obmanjivati ili na bilo koji drugi način povređivati prava drugih korisnika naših i oglašivačkih stranica.
 • lažno se predstavljati u svrhu prevare ili obmane korisnika
 • distribuirati i objavljivati vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
 • kršiti bilo koji važeći zakon
 • kopirati sadržaj objavljen na portalu Rekreacija
 • lobirati oglašivača Rekreacije na oglašavanje na sličnim stranicama ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge
 • prikupljati, čuvati i objavljivati lične podatke drugih posetioca portala i korisnika

Rekreacija, uz isključenje takvog korisnika, može zahtevati naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

Registrovani korisnici

Registracijom na portalu Rekreacija.org  korisnik je obavezan proći postupak registracije, uneti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Rekreacija nije ni na koji način odgovorna za sadržaje koje objavljuju korisnici. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Rekreacija se ne može smatrati odgovornom za neovlašćeno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Rekreacija zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korišćenje portala ili deo portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.
Rekreacija ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan. Korisnik je dužan odmah prijaviti Rekreaciji neovlašteno korištenje njegovog accounta.

Poruke Rekreacije.org-a i sponzora

Rekreacija može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenje Rekreacije i sponzora.

Garancija

Rekreacija ne garantuje:

 • potpunost, istinitost i tačnost oglasa ili teksta u njima, kao ni kvalitet, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga.
 • da na stranicama neće biti grešaka i/ili da će funkcionisati bez prekida u svakom trenutku.
 • da će treća strana legalno koristiti stranice Rekreacije celo vreme.

Linkovi na spoljašne stranice

Rekreacija sadrži linkove na web stranice izvan sopstvenog portala, koje objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornom za sadržaje izvan portala.

Sadržaj portala

Rekreacija je sačinjena tako da daje informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih za sportske aktivnosti, fizičku aktivnost i zdravlje. Svrha ovde iznešenih informacija nije davanje medicinskih/sportskih saveta ili uputstava o korišćenju pojedinih proizvoda/sportova. Portal ne sadrži potpune sportske, medicinske savete i sačinjen je kao dodatak, a ne kao zamena za stručnost, veštinu i  znanje sportskih i medicinskih stručnjaka.

Oglas

Pri postavljanju oglasa na Rekreaciji, oglašivač dodeljuje Rekreaciji pravo da plasira informacije koje se odnose na proizvod. Rekreacija želi svojim korisnicima ponuditi kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmjenjuje, briše ili ne objavi sve oglase koji ne udovoljavaju slijedećim kriterijumima:

 • dupli oglas (oglašavanje istog proizvoda ili usluga više puta ili pod izmenjenim uslovima)
 • nepotpuna i/ili neispravna cena i/ili opis proizvoda/usluge
 • kršenje autorskih i/ili drugih prava intelektualnog vlasništva
 • diskriminirajući ili zakonom nedopušteni oglasi
 • cilj oglasa promovisanje preduzeće, direktno ili indirektno
 • oglašavanje lekova, ukradenih predmeta i ostalih predmeta čija prodaja predstavlja kršenje zakonskih propisa
 • oglas sadrži više proizvoda ili usluga

Oglašivač je saglasan:

 • dati tačne podatke
 • sve informacije i fotografije nakon transfera podataka na Rekreaciji postaju vlasništvo Rekreacije
 • da ne plasira u javnost skrivene ili kodirane poruke
 • osobe na održavanju Rekreacije kao i vlasnici nisu odgovorni za štete koje mogu nastupiti radi grešaka koje su moguće pri automatskoj obradi podataka ili prikazu podataka.

Korisnici su saglasni da se svi kontakti odvijaju isključivo na njihov rizik i prihvataju da Rekreacija nema odgovornost ili obveze za bilo kakve štetne posledice koje nastanu delovanjem korisnika. Rekreacija ne učestvuje ni u jednom delu prodaje predmeta osim u smislu pružanja usluge kao mesta za trgovinu. Rekreacija ne učestvuje ni u jednoj transakciji između korisnika, odnosno prodaja se odvija isključivo između prodavaca i kupca. Rekreacija može iz usluge postaviti oglas u ime prodavca, ali ne učestvuje u prodaji.

Rekreacija ne garantuje za predmete prikazane ili prodate na portalu niti prihvata odgovornost za tačnost/istinitost podataka kao i vlasništvo nad bilo kojim predmetom.

Modifikovanje i promene pravila

Rekreacija zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Rekreacija može obavestiti korisnike putem imejla ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na Rekreaciji smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 

+ Pogledaj kompletnu listu sportova
 1. Tema broja:

  Kapuera

 2. Stručni članak:

  Istorijat kapuere

 3. Kapuera u Srbiji:

  Promocija veštine već 15 godina

Rekreacija.org Vesti

 1. ZAVRŠENA 11. SPORTSKA OLIMPIJADA RADNIKA VOJVODINE U SRBOBRANU
 2. BEČEJ-NOVI BEČEJ DOMAĆIN 12. SPORTSKE OLIMPIJADE RADNIKA VOJVODINE 2019. GODINE
 3. OTVORENA 11. SORV U SRBOBRANU
 4. Takmičari danas počeli sa pripremama za 11. SORV u Srbobranu
 5. Ivana Jandrić donela Srbiji osmo zlato u Bakuu
 6. DALMA BENEDEK RUŽIČIĆ I MILICA STAROVIĆ ŠAMPIONKE EVROPSKIH IGARA
 7. Nikola Grbić: Žao mi je što sa Vošom nisam igrao u Evropi
 8. POZNAT RASPORED I TAKMIČARI ZA 11. SORV
 9. Najzdravija moguća fizička aktivnost: Plivanje podmlađuje celo telo
 10. Miroslav Kopanja novi predsednik Šahovskog saveza Srbije