Rekreacija.org

Vesti


"Lale donose vreo vikend Užicu"

piše: | pre više od 5 godina

 "Lale donose vreo vikend Užicu"

Bez obzira na temperature kakve nas očekuju za vikend, Novosađani 6. i 7. aprila donose Užičanima i njihovim gostima vrelinu i adrenalinske injekcije. U okviru Mountainboarding Weekend-Užice članovi novosadskog Kluba planinskog skejtborda "ATB" predstaviće ovu još neafirmisanu, ali nadasve interesantanu ekstremnu disciplinu -vožnju daske za sve terene. 

Miloš Andrić, Ivan Raković, Predrag Trifunov, Predrag Marčikić i Slobodan Banović će svim zaljubljenicima u brzinu, a uzički kraj je poznat po njima, prezentovati opremu koja je potrebna za uživanje u vožnji planinskog skejtborda, tehnike sa kojima se savladavaju prirodne prepreke i postižu visoki otkucaji srca uz "živu" demonstraciju same vožnje. Užicki vikend je prilika da se popularizuje sport i organizuje veci broj vozača u Srbiji, sto je put ka jačanju ove dicipline, organizovanju trka unutar zemlje i povećanju broja vozača koji bi predstavljali Srbiju na evropskim takmicenjima! Gostovanje Novosađana u Užicu je još jedna od brojnih promotivnih aktivnosti članova KPS "ATB" na kom će biti predstavljeno i "1. Svetsko prvenstvo u border krosu" koje ce biti održano u Bukovcu, nadomak Novog Sada, 6. i 7. septembra. 

U okviru programa, Užićanima ce se predstaviti mauntibajkeri Srđan Stojšin, Dušan Klepić i Petar Grabeđ iz novosadskog Kluba "Fullcontrol bike". Organizator Mountainboarding Weekend Užice je Vodičko Udruženje Kapedunum koje će na jednom mestu okupiti planinske skejtbordere, mauntibajkere, skejtere,paraglajderiste, crtace grafita, brejkdensere.


+ Pogledaj kompletnu listu sportova
 1. Tema broja:

  Kapuera

 2. Stručni članak:

  Istorijat kapuere

 3. Kapuera u Srbiji:

  Promocija veštine već 15 godina

Rekreacija.org Vesti

 1. ZAVRŠENA 11. SPORTSKA OLIMPIJADA RADNIKA VOJVODINE U SRBOBRANU
 2. BEČEJ-NOVI BEČEJ DOMAĆIN 12. SPORTSKE OLIMPIJADE RADNIKA VOJVODINE 2019. GODINE
 3. OTVORENA 11. SORV U SRBOBRANU
 4. Takmičari danas počeli sa pripremama za 11. SORV u Srbobranu
 5. Ivana Jandrić donela Srbiji osmo zlato u Bakuu
 6. DALMA BENEDEK RUŽIČIĆ I MILICA STAROVIĆ ŠAMPIONKE EVROPSKIH IGARA
 7. Nikola Grbić: Žao mi je što sa Vošom nisam igrao u Evropi
 8. POZNAT RASPORED I TAKMIČARI ZA 11. SORV
 9. Najzdravija moguća fizička aktivnost: Plivanje podmlađuje celo telo
 10. Miroslav Kopanja novi predsednik Šahovskog saveza Srbije